×

SYNG // Grünerløkka

Karaokerom

Vi har karaokerom i ulike størrelser, der gamle og nye venner kan synge hverandre glade. Man aner nemlig ikke hvor glade man er i hverandre før man har SYNG'et sammen på et karaokerom.

Les mer →

Buddharommet

Buddharommet vårt egner seg ypperlig til diverse arrangementer; fra bursdager og julebord til filmvisninger og intimkonserter - og selvsagt karaokefester da.

Les mer →

Bedrift

Hos oss kan man ha firmafester, kurs og seminarer; enten med eller uten sang - men helst med såklart, for dagen etter en bedriftsamling på SYNG skal man være hes og glad i lunsjen.

Les mer →

Litt om oss

På SYNG tilbyr vi en enkel byttehandel: Vi byr på hjerterom, husrom og karaokerom, mens du byr på deg selv – og vipps føles verden litte granne bedre for alle.

I tillegg til karaokerommene kan vi skilte med en av Oslos aller hyggeligste uteserveringer, en fargerik og sangvennlig fellesbar, og et «buddharom» som kan leies til ulike private arrangementer. Og hvis du blir sulten, kan du bestille mat fra omkringliggende restauranter.

SYNG // Grünerløkka har to nydelige søsken som du også bør sjekke ut; SYNG MER // Sentrum og campingvogna SYNG PÅ HJUL // Hvor du vil.

Vi SYNG’es!

Aktuelt og uaktuelt

Viktig videobudskap

På sommerfesten vår lagde vi en musikkvideo med et veldig viktig budskap – så les denne saken hvis du er glad i veldig viktige budskap.

Hva skjer på SYNG?

Lurer du på hva som skjer på SYNG fremover? Da bør du nok lese denne saken.

Vil du jobbe på SYNG?

Vil du jobbe på et av Oslos gøyalste og mest fargerike utesteder? Vi vil gjerne høre fra flinke folk som har lyst til å bidra til å gjøre SYNG enda gøyalere og mer fargerikt.

Kontakt

Nedre gate 8
0551 Oslo

+47 415 25 050
syng@syng.no

Glemt noe hos oss?
Send SMS!

Åpningstider

Midlertidig koronastengt 🙁

SYNG’ende nyhetsbrev

Copyright © 2021 SYNG AS